maandag 31 december 2012

Nieuw begin

De afgelopen week is voorbij gevlogen en dat past wel bij de rest van het jaar. Want wat ging 2012 snel. Time flies when you're having fun en 2012 was fun! Het jaar waarin ik mijn lief trouwde, waarin we samen naar New York gingen en ik een onvergetelijk vrijgezellenfeestje vierde met vriendinnen. 2012 was ook een heerlijke lange en luie vakantie in Frankrijk en een nieuwe tijdelijke baan waarin ik besefte waar mijn hart ligt. Het was een goed jaar vol kleine momenten van geluk, fietsen met de kleine man, zijn eerste keer in het zwembad met bandjes om en blije billen in de lucht, een vader die 70 werd en dat met veel slingers en herinneringen vierde. Mijn grote meisje voor het allereerst op schoolreisje (een hele week!) en mijn kleinste meisje naar de grote school. 2012 was meer huppelen dan vallen. Een goed jaar. Maar niet altijd en niet voor iedereen. Vanavond vieren we Oud & Nieuw met een groep vrienden waarvan er zeker twee blij zijn dat het jaar voorbij is. Opgelucht zetten ze een streep onder de 12 en kijken reikhalzend uit naar de 13. Een magisch getal. Het voelt, zoals ieder jaar, als een nieuw begin. Waarin je jezelf (opnieuw) kunt uitvinden, nieuwe avonturen kunt beleven, nieuwe vriendschappen kunt sluiten of oude weer oppakken. Verliefd kunt worden (over and over again :-)), je kinderen weer een beetje groter ziet worden en jezelf (helaas) weer wat ouder. Waarin je (weer) meer tijd hoopt te hebben voor iedereen die je lief is. Waarin je aandacht wilt gaan geven aan aandacht. Meer in het nu... (en daarmee zit je meteen al niet in het nu)

Maar eigenlijk het allermeest hoop je stiekem dat het nog heel lang mag blijven zoals het is. Want mooier dan nu kan het niet gaan... of wel?

Ik wens iedereen voor 2012 veel liefde, geluk en gezondheid. En tranen van het lachen, minder zorgen en weinig piekeren, liefdesbetuigingen in alle mogelijke vormen, vriendschap, volop genieten, je hart volgen en soms je verstand, reiken naar de sterren maar ook zien hoe mooi de bloemen aan je voeten zijn. 


2 opmerkingen:

  1. Hoe kan het nou dat hier nog geen reactie bij geplaatst is...? Zo mooi geschreven... Jij ook een heel fijn, mooi en gelukkig 2013, VRIENDIN!

    Liefs,
    W.

    BeantwoordenVerwijderen

Negen

We vierden het alvast op woensdag, omdat ze donderdag gingen rijden, de vrienden waarmee we vakantie in Portugal vierden. Dat had jij bedach...